LACAZE-DUTHIERS, un llaüt contrabandista reconvertit en vaixell de recerca ancorat a Portopí l’any 1908 (cortesia del Centre Oceanogràfic de Balears- Instituto Español de Oceanografía)

Inscripcions

El formulari d’inscripció estarà disponible durant el període d’inscripció al web de la Trobada en l’enllaç següent: https://www.iec.cat/jornades/trobada2022schct.asp

El pagament es pot fer efectiu per mitjà de targeta de crèdit, en línia a partir del mateix formulari, o per transferència bancària.

IMPORTANT: si necessiteu canviar les dades de la factura automàtica que us envia el formulari, un cop inscrits, al mateix PDF trobareu l’enllaç per sol·licitar-ho. Totes les persones participants en la Trobada han d’emplenar el formulari d’inscripció.

Tipus d’inscripció
  • Inscripció amb quota reduïda (general): 125 € (pagaments del 4 de juliol al 30 de setembre)
  • Inscripció amb quota reduïda (socis): 90 € (pagaments del 4 de juliol al 30 de setembre de 2022).
  • Inscripció sense reducció: 200 € (pagaments de l’1 d’octubre al 9 de novembre de 2022).
 
Enviament de propostes obert fins al 31 de maig
El formulari de propostes per a taules es troba aquí: model_taula
 
Enviament de comunicacions lliures obert fins al 17 de juny
El formulari de propostes per a comunicacions es troba aquí: model_comunicació
 
Beques
La Societat ofereix beques d’inscripció, viatge i/o allotjament per a estudiants i titulats en situació d’atur i per a les persones que en demostrin la necessitat, sempre que siguin sòcies de la SCHCT. Recordem que la quota general de soci és de 35 € anuals i de 20 € anuals per a estudiants i jubilats. Per associar-vos a la SCHCT feu servir el formulari disponible en aquest enllaç.Totes les persones interessades a obtenir una beca han d’enviar un breu CV (màx. 1 full), juntament amb la seua sol·licitud, abans del 23 de juny de 2022, a trobada2022schct@gmail.com. Caldrà indicar quina beca es demana, el motiu de la petició i, si correspon, el centre on són alumnes. Les sol·licituds no concedides podran formalitzar la inscripció amb quota reduïda fins al 30 de setembre de 2022.

ENTITATS ORGANITZADORES

AMB LA COL·LABORACIÓ DE: